Една ера си отива: Дженифър Лопес обяви, че излиза в пенсия! (милиони фенове в шок)

Дженифър Лопес е едва на 54 години, феновете й са в ступор!

https://goreshto.net/svyat/edna-era-si-otiva-dzhenifar-lopes-obyavi-che-izliza-v-pensiya-milioni-fenove-v-shok/127478 Goreshto.net
Една ера си отива: Дженифър Лопес обяви, че излиза в пенсия! (милиони фенове в шок)

Дженифър Лопес е едва на 54 години, феновете й са в ступор!

Латино дивата Дженифър Лопес попари с вряла вода милионите си фенове с решение, което никой не е очаквал от нея. А именно - чаровницата се пенсионира. Да, да, правилно четете - пенсионира се, макар да е още едва на 54 години и да изглежда чудесно.

За щастие обаче Лопес смята да сложи край на кариерата си само в музиката. Както знаем, тя работи над нов албум, като не е вадила такъв от десет години. Именно с този си албум тя ще приключи музикалната си кариера, която й идвала доста натоварваща.

Очевидно Джени иска да се отдаде на релакс и пътувания със съпруга си Бен Афлек, но разбира се, че няма и да седне да седи. Латината ще продължи да работи и да се развива, но в другата си област - киното и режисурата, както и ще действа със своята козметична линия продукти, които са доста харесвани в Щатите, а и в Европа.

"Жалко, че не иска вече да пее и да прави музика, но поне се надяваме в новия й албум да има повече и много готини песни", коментират фенове от цял свят и чакат тавата с нетърпение.

Не е ясно дали решението на Лопес идва само от нея, или е повлияна от желанията и на любимия й Бен Афлек.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.