Емили Райтаковски с ужасяващи разкрития за развода си!

Емили Райтаковски се раздели с Себастиан Беър-МакКлард след 4 години брак!

https://goreshto.net/svyat/emili-raytakovski-s-uzhasyavashti-razkritiya-za-razvoda-si/53450 Goreshto.net
Емили Райтаковски с ужасяващи разкрития за развода си!

Емили Райтаковски се раздели с Себастиан Беър-МакКлард след 4 години брак!

След 4 години брак Емили Райтаковски се осмели да направи това, от което се нуждаела, но нямала смелост - а именно да поиска развод от съпруга си Себастиан Беър-МакКлард. Писателката и модел прави това през миналия септември, а сега казва, че още се учи да живее сама, да гледа дете и да мисли и за самата себе си.

"Тежеше ми нещо, не мях щастлива. Родих бебето си, а тежах едва 45 килограма, което е под здравословния минимум, особено за прясна родилка. Най-лошото е, когато сам със себе си не си в комфорт и не можеш нищо да направиш. Смятах, че проблемът е в мен, че аз съм виновна. Тормозех се, започнах да пия хапчета дори. Но в един момент се реших и теглих чертата, искам щастие", разказва Емили Райтаковски.

Щом разводът вече бил решен, тя тръгнала на психолог, който да й помогне с терапия да преодолее страховете и съмненията си, за да си стъпи пак на краката.

Днес казва, че е много по-добре, увереността й се е върнала и дори се справя чудесно с детето си като сингъл родител. Търси любовта, но понеже е крайно моногамна не иска връзка просто заради самата връзка и за да не е самотна.

"Искам човек, който ще ме изпълва. Искам цялостна и прекрасна личност, с която да вибрираме на една честота и да остареем заедно. С нищо по-малко не бих се задоволила", убедена е Емили Райтаковски.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.