Ето от какво почина синът на Тина Търнър на улицата пред дома си

Известната певица скоро загуби 62 годишният си син от коварна болест

https://goreshto.net/svyat/eto-ot-kakvo-pochina-sinat-na-tina-tarnar-na-ulicata-pred-doma-si-2/47406 Goreshto.net
Ето от какво почина синът на Тина Търнър на улицата пред дома си

Известната певица скоро загуби 62 годишният си син от коварна болест

Стана известна причината, която отне живота на 62-годишния син на световноизвестната звезда Тина Търнър. Готова е медицинската експертиза, която разкрива информация за фаталния случай. Рони Търнър е имал заболяване на сърдечно-съдовата система, което е довело до системно високо кръвно налягане, поради стеснени артерии от плака.

Рони също така е развил и раково заболяване, което само за 3 седмици е успяло да отнеме живота му. Освен това той преминал през такова тежко изпитание и в миналото, когато е бил диагностициран отново с раково заболяване.

Рони е забелязан от случайни минувачи да лежи пред дома си в Лос Анджелис, като не можел да диша. Околните се опитали да му помогнат и веднага извикали медици. Усилията им не дали резултат и той напуснал този свят на място.

45-годишната му съпруга го определи, като страхотен музикант и човек с гигантско сърце.

Тина Търнър има 2-ма сина и още 2 деца, които са осиновени, но са отгледани от малки и приети като свои.

Загубата на Рони е само поредна черна вест за семейството, тъй като преди 4 години се самоуби най-големият син на певицата – Крейг.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.