Годеник отмени сватбата, след като подслуша разговор любимата си

Огорченият бъдещ младоженец публикува в социалната мрежа Reddit цялата история

https://goreshto.net/svyat/godenik-otmeni-svatbata-sled-kato-podslusha-razgovor-lyubimata-si/114493 Goreshto.net
Годеник отмени сватбата, след като подслуша разговор любимата си

Огорченият бъдещ младоженец публикува в социалната мрежа Reddit цялата история

Годеник научи за разтърсваща тайна за своята избраница и реши да отмени сватбата.

В социалната мрежа Reddit потребител сподели, че е взел решение да прекрати връзката си със своята любима след като разбрал, че тя покрива изневерите на собствената си сестра.

Авторът на поста разкрива, че Сара, годеницата му, е част от живота му вече шест години, а годежът им е от преди година.

Половин месец преди плануваната сватба той случайно я чул да разговаря по телефона със съпруга на сестра си, търсещ жена му. Сара най-спокойно излъгала, че сестра й била на гости скоро. След разговора тя побърза да я уведоми за ситуацията и за алибито.

Годеникът на Сара останал изненадан и решил, че през нощта ще огледа телефона на своята любима, за да потърси отговорите на случващото се.

"И се оказа това, от което се страхувах (...) Вече шест месеца сестра й Евелин е редовно изневерявала на съпруга си с колега, а Сара е активно помагала за скриването на този факт през цялото време", споделя той.

Според него, двете сестри дори са обсъдили в детайли интригите на Евелин и срамни детайли за съпруга й.

След като разбрал това, авторът на поста решил да откаже сватбата си със Сара. "Тя може и да не ми е нанесла лично зло, но вече я виждам по различен начин. Това е като голямо черно петно на прекрасен пейзаж", оплаква се мъжът.

Той допълва, че изгубил доверието си към своята годеница след като видял, че тя може да извърши такава измама.

В коментарите под публикацията авторът разкрива, че първо ще се обърне към измамения съпруг на Евелин и след това ще информира годеницата си, че сватбата се отменя, въпреки всички суми, вложени в организацията на празничното събитие.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.