Голяма: Гуинет Полтроу с неочаквана постъпка към мъжа, който я съди за над 3 милиона!

Гуинет Полтроу показа какво означава да си истинска звезда!

https://goreshto.net/svyat/golyama-guinet-poltrou-s-neochakvana-postapka-kam-mazha-koyto-ya-sadi-za-nad-3-miliona/54129 Goreshto.net
Голяма: Гуинет Полтроу с неочаквана постъпка към мъжа, който я съди за над 3 милиона!

Гуинет Полтроу показа какво означава да си истинска звезда!

Гуинет Полтроу показа какво означава да си истинска звезда и си спечели още милиони фенове след това, което направи. И то към човек, целящ да й вземе парите като я осъди за сумата от 3,3 милиона долара.

Става въпрос за съдебната битка, в която Гуинет трябваше да се защитава от 76-годишния Тери Сандерсън, обвинил я в телесни и морални вреди. Знаем, че мъжът пледираше, че Полтроу го е блъснала жестоко по време на ски и от удара на пистата той се е сдобил с няколко счупени ребра и много по-трайни психологични травми и увреждания.

"Аз съм оптометрист в пенсия и това, което преживях заради госпожа Полтроу, не го пожелавам на никого. Знам, че това са известни хора и хора с пари, но и ние, обикновените, имаме права, които трябва да ни се признават", нареждаше мъжът в съдебната зала.

По време на делото самата Гуинет Полтроу не се отдели от залата и присъстваше на всяко едно от заседанията. Накрая, когато съдът все пак разгледа всички доказателства и категорично я оневини, актрисата направи нещо неочаквано.

Тя заведе ответен иск срещу пенсионера Сандерсън, но за сумата от... един щатски долар. С това тя показа колко голям човек е всъщност и как не иска да мъсти на никого, а просто да го накара да се замисли и да осъзнае собствената си грешка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.