Гонджа сключи таен брак с държавен служител, очаква бебе

Тя е всестранно развита личност

https://goreshto.net/svyat/gondzha-sklyuchi-taen-brak-s-darzhaven-sluzhitel-ochakva-bebe/130675 Goreshto.net
Гонджа сключи таен брак с държавен служител, очаква бебе

Тя е всестранно развита личност

Гонджа Вуслатери – бременната звезда от „Майка“ и „Малки тайни“, се кълнеше, че няма да се омъжва преди раждането, но очевидно е размислила и сключи брак с бащата на бебето в утробата й – държавният служител Левент. Двойката се венчали тайно преди броени дни в кметството на Истанбул, а на церемонията присъствали само младоженците, кумовете и обредният служител.

 

Гонджа, която е родена през 1986 г. в Бурса, е всестранно развита личност. Не само е отлична актриса, а и художничка и поетеса.

 

Споделя, че прекарва свободното си време в рисуване и създаване на поезия и даже има издадена стихосбирка. Признава, че всичко, що е изкуство, я влече – обича много и музиката, но за съжаление не е добра певица.

 

Името на Гонджа Вуслатери бе замесено в грандиозен скандал през 2019 г. тогава Сонгюл Йоден обяви екранната Шуле от „Майка“ за безочлива крадла, която й била отмъкнала и мъжа, и бижутата й. обвинението бе отправено публично от ефира на неделно магазинно предаване по един от тв каналите в Турция.

 

Вуслатери дори си позволявала да ходи по светски събития с обеците и герданите на колежката си от „Перла“. Йоден не си била събрала багажа от къщата, която обитавала с Керем Алашък и по този начин накитите й се озовали в ръцете на следващата му изгора.

 

Сонгюл делила покрив и постеля с екранния Айхан Кандарлъ от „Черна любов“ в продължение на близо 7 години. Двойката обитавала луксозна резиденция в един от най-престижните истанбулски квартали – „Нишанташъ“. След това в същото жилище се нанесла и Гонджа. Чернокосата фурия се настанила при Керем още преди да е финализирала развода си с първия й съпруг Бурак Ертоган.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.