Горещата изкусителка Памела Андерсън ли: Бихте ли казали същото сега?! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/svyat/goreshtata-izkusitelka-pamela-andersan-li-bihte-li-kazali-sashtoto-sega-snimki/47332 Goreshto.net
Горещата изкусителка Памела Андерсън ли: Бихте ли казали същото сега?! (СНИМКИ)

Памела Андерсън втрещи потребителите в нета!

Памела Андерсън – това име беше синоним на съблазън и изкушение, но преди повече от 30 лета. Всички я помним в сериала “Спасители на плажа”, където мъжете лудваха по нея, без значение дали са на 3, или на 93 години. С няколко брака и десетки авантюри, придружени с алкохол, побоища и други скандали, Андерсън взе, че остаря. И се превърна в това, което е днес.

При все, че е само на 55 години обаче, актрисата изглежда откровено зле. За сравнение ще й посочим доста звезди, сред които една Дженифър Лопес, една Холи Бери, че и една Моника Белучи ако щеш, които са в пъти по-добре изглеждащи и свежи от нея. Явно това се дължи на живота, който е водела Памела почти през всичките й години на слава, а и на ядовете с многото мъже.

Преди дни излязоха тези снимки на Андерсън, които буквално изплашиха феновете й по света. На тях тя не само е без грим, но и без излъчване и без елементарна свежест на лицето. Памела изглежда откровено повехнала и сбабичосана, а от изражението й се долавя, че не е в най-сияйните периоди от живота си.

Нищо чудно да се е разделила и с последния си мъж, но при нея това по-скоро е спорт, а не новина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.