Горещо, чак пари: 58-годишната Моника Белучи се съблече и утрепа младите моделки! (СНИМКИ)

Моника Белучи изглежда уникално, дори на тези години!

https://goreshto.net/svyat/goreshto-chak-pari-58-godishnata-monika-beluchi-se-sableche-i-utrepa-mladite-modelki-snimki/53644 Goreshto.net
Горещо, чак пари: 58-годишната Моника Белучи се съблече и утрепа младите моделки! (СНИМКИ)

Моника Белучи изглежда уникално, дори на тези години!

Моника Белучи - това име от години е символ на женственост и разтопяваща сетивата красота. И има защо. Това се доказа днес, когато Моника далеч не е млада, но се съблече и директно "изпраска в земята" много от младите моделки, да не говорим за родните кифли, ходили на "вулканизатор" до една.

Белучи е на 58 години и се съгласи да се снима за женско списание като трябваше да остане само по боди, което разкрива тялото й почти напълно. Направи го, а снимките доведоха милиони по света до неприкрит екстаз.

Сами виждате как изглежда Моника Белучи на почти 60 години, а другото, което при нея е сензация отдавна е, че актрисата не е прибягвала до никакви намеси, още по-малко пък пластични операции. Личи си, че е естествена като, разбира се, не обръщаме внимание на това, че за списанието снимките й имат лек ретуш (няма как да бъде иначе).

"Искам да остарявам спокойно и с финес, искам да бъда щастлива с всяка една от годините си, защото това е животът, всяка възраст има своята красота и трябва да сме благодарни, че Бог ни дава здраве и живот", отдавна е казвала Белучи.

Тя не крие нито бръчиците около очите и по лицето си, нито това, че шията й е вече доста поотпусната, а ръцете също са се сдобили с бръчки. И пак е номер едно за половината свят. Евала!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.