Гръм: Папарашки СНИМКИ на ридаещата Шакира взривиха света! (ВИЖ ТУК)

Шакира явно е разбита от раздялата с Пике!

https://goreshto.net/svyat/gram-paparashki-snimki-na-ridaeshtata-shakira-vzriviha-sveta-vizh-tuk/53607 Goreshto.net
Гръм: Папарашки СНИМКИ на ридаещата Шакира взривиха света! (ВИЖ ТУК)

Шакира явно е разбита от раздялата с Пике!

Снимки на Шакира, която ридае в магазин за шоколади в Ню Йорк, разбуни духовете и буквално взриви феновете й. Поведението на латино дивата е тотално неразбираемо, още повече, че минути преди това тя се смееше в интервю за Джими Фалън.

Единственото обяснение, което може да се даде за реакциите й, е страшна и сериозна нервна криза, коментираха експерти психолози. По думите им, Шакира явно не само не е преодоляла раздялата с Жерар Пике и фактът, че той вече принадлежи на друга жена, но и това все повече я тормози като натрапчива мисъл.

Доказателството, според експертите, са песните на Шаки, посветени на Пике и всичките й публични заяждания с него и половинката му Клара Чиа. "С това тя показва зависимост, показва, че не може да игнорира събитията, да остави миналото и да продължи с гордо вдигната глава. Това е донякъде срамно и унизително за нея и за всяка жена, която го прави, но сме наясно, че трябва време, за да го проумееш", обясняват източниците.

Както виждате и вие, лицето на Шакира издава болка и тя трие сълзите си с ръка, докато нейна фенка се опитва да я успокои. Да си позволи такова нещо пред непознати хора, значи наистина Пике я е довършил. Дано Шаки се стегне бързо!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.