Хапва си момичето: Селена Гомес показа разг@лено дебело д*пе и кръгли бузки! (СНИМКИ)

Селена Гомес си хапва и си живее живота!

https://goreshto.net/svyat/hapva-si-momicheto-selena-gomes-pokaza-razg-at-leno-debelo-dpe-i-kragli-buzki-snimki/113205 Goreshto.net
Хапва си момичето: Селена Гомес показа разг@лено дебело д*пе и кръгли бузки! (СНИМКИ)

Селена Гомес си хапва и си живее живота!

Като няма гаджета, има сладолед. И хамбургери. И всякакъв вид лакомства, от които сладураната Селена Гомес явно не се отказва. И даже хич не й пука да показва на света, че се е поналяла. Тя е щастлива и сияе, въпреки това.

Преди ден Гомес качи своя снимка, на която е на морето и е облечена в бански. На показ е цялото й тяло като акцентът пада на дебелото й дупе, което обаче няма целулит и си е пак секси. Да, ръчичките и бузките на певицата и актриса също са хванали мръвчица, но не можем да си кривим душите - и така й отива.

Знаем, че Селена имаше една голяма любов, поне до момента, и това беше Джъстин Бийбър. Двамата ходеха още докато бяха почти деца, а после постоянно късаха и се събираха. И пак късаха, и пак се събираха. Докато един ден той не срещна Хейли Болдуин, която по-късно направи Хейли Бийбър.

Селена Гомес преживя много тежко това и й трябваше наистина дълго време, за да се съвземе от болката. Тя също се опита да продължи живота си и излизаше с не един и двама холивудски мачовци, но уви - така и не се получи толкова гореща връзка като с Джъстин.

Сега обаче чаровницата явно е осмислила нещата и го дава наистина лежерно и спокойно. Като й се хапва - хапва, като й се забавлява - купонясва, прави, каквото иска и личи,че й е хубаво.

А за ново гадже, кой знае - ще следим и ще ви кажем.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.