Хари и Меган в паника! Семейството на Кейт Мидълтън им готви нещо брутално

Гари Голдсмит, брат на майката на принцесата на Уелс Карол Мидълтън, възнамерява да издаде своя книга

https://goreshto.net/svyat/hari-i-megan-v-panika-semeystvoto-na-keyt-midaltan-im-gotvi-neshto-brutalno/120640 Goreshto.net
Хари и Меган в паника! Семейството на Кейт Мидълтън им готви нещо брутално

Гари Голдсмит, брат на майката на принцесата на Уелс Карол Мидълтън, възнамерява да издаде своя книга

Семейството на Кейт Мидълтън се подготвя да отвърне на нападенията от принц Хари и Меган Маркъл с издаването на нова книга.

Гари Голдсмит, който е брат на майката на Уелската принцеса Карол Мидълтън, планира да се включи в сблъсъка като отговор на обвиненията, отправени от херцозите на Съсекс.

В своята книга, чичото на Катрин ще сподели "лични детайли за семейството" и ще "разкаже цялата история", почти година след излизането на „разбунилите духовете“ мемоари на принц Хари с наименованието "Spare".

Сигурно е, че Хари и Меган няма да посрещнат издаването на плануваната книга с отворени обятия и се тревожат за това, което тя може да разкрие.

Голдсмит обяви намерението си да напише книга за първи път през 2013 година. Първоначално той заяви, че няма да разкрива информация, която може да постави в неловко положение неговата 41-годишна племенница или съпруга й принц Уилям. Все пак, изглежда, че сега е решил да промени своето становище и да поеме в обратна посока.

"В последно време Гари стана доста активен в медиите и мнението му беше прието положително от не малко хора, и най-вече критиката му към Хари и Меган".

Според информацията към момента, Голдсмит ще предостави възможност на Карол и Кейт да прегледат книгата преди да я изпрати на издателя си, за да се увери, че няма твърде шокиращи детайли.

"Гари все още поддържа близки отношения и с Карол, и с Кейт. Той желае да се увери, че няма да постави в твърде неловко положение Мидълтън".

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.