Хари Потър направил сефтето на 16 с баба на 64

Отначало напористият Даниел Радклиф преследвал за интимна близост Ема Томпсън

https://goreshto.net/svyat/hari-potar-napravil-sefteto-na-16-s-baba-na-64/54650 Goreshto.net
Хари Потър направил сефтето на 16 с баба на 64

Отначало напористият Даниел Радклиф преследвал за интимна близост Ема Томпсън

Британският актьор Даниел Радклиф, който придоби световна слава покрай ролята на малкия магьосник Хари Потър, упорито продължава да крие от медиите личния си живот.

 

Едва преди месец стана ясно, че е в очакване на първата си рожба, след като папараци заснеха гаджето му Ерин Дарк с огромен корем в Ню Йорк.

Факт е обаче, че нищо не може да бъде запазено в тайна от британските таблоиди твърде дълго време, в това число и най-интимните моменти, какъвто е загубата на девствеността.

 

Преди няколко дни изданието „Сън“ публикува шокиращ материал, според който Радклиф е направил сефтето на снимачната площадка на петия филм от поредицата по романите на Джоан Роулинг. И разбира се в това нямаше да има нищо странно, ако не беше фактът, че 16-годишният Даниел не е откъснал цветето на някоя от девойките от безбройния актьорски състав, а си легнал с 64-годишна бабичка.

 

Вероятно си спомняте, че в редките му интервюта, той винаги е подчертавал афинитета си към по-възрастните жени. Изглежда обаче тук е преминал всякакви граници. Изданието твърди, че хората от екипа дълго време смятали, че Радклиф се навърта около грозноватата Ема Томпсън. По време на снимките на петия филм за Хари Потър обаче, тя е била на скромните 47 години. Макар той да бил хлътнал изключително много по нея, тя изобщо не му обръщала внимание.

Не само не го приемала за същество от мъжки пол, а и не го смятала за особен талант. Заради всичко това се отнасяла с него изключително пренебрежително, а той постоянно се умилквал около нея и й носел цветя и дребни подаръци, уж в търсене на съвети за актьорския занаят.

 

След като дори и той си дал сметка, че няма никакъв шанс пред леля си Ема, изпаднал в тежка тийнейджърска депресия. Така след пиянска нощ с група треторазредни работници в продукцията се озовал в леглото на 64-годишна осветителка, която отнела девствеността му.

 

Източници на изданието разкриват, че въпросната дама е жива и днес, на 80 години е и живее в английската провинция. Те обаче бързат да уточнят да не се подлъгвате по годините й, тъй като все още е много оправна мацка, вършеела в артистичните среди още в средата на 60-те години.

 

Радклиф е последното, но съвсем не единственото й звездно попадение. Източниците обаче не смятат, че двамата поддържат връзка към днешна дата.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.