Хейли Бийбър призна публично: Страхувам се да имам деца! (как ще реагира Джъстин?!)

Хейли Бийбър призна, че изпитва ужас от темата!

https://goreshto.net/svyat/heyli-biybar-prizna-publichno-strahuvam-se-da-imam-deca-kak-shte-reagira-dzhastin/110453 Goreshto.net
Хейли Бийбър призна публично: Страхувам се да имам деца! (как ще реагира Джъстин?!)

Хейли Бийбър призна, че изпитва ужас от темата!

Тя и Джъстин Бийбър са семейство вече от доста време, а темата за децата е все повече на дневен ред, особено за него и за медиите, които не спират да ги пришпорват. Най-сетне Хейли се осмели да отговори открито на въпросите и го направи в ефир.

Тя заяви, че по принцип иска да има деца, но изпитва все по-голям страх от това. "Аз съм още на 26 години, до миналата година смятах, че съм твърде млада за деца, а и все още е така. Но друго ме тревожи повече и това е как ще се справя с обидите и клюките по адрес на децата си?! Едва успях да се преборя с паник атаките, които ме тормозеха и които ме пратиха в болница", разкри Хейли, която е част от известната фамилия Болдуин.

Припомняме, че въпросните панически атаки й се случиха след масова атака към името й от фенове на Селена Гомес. Както помним, Селена и Джъстин Бийбър бяха топ двойката на Америка години наред и почитателите им искрено вярваха, че двамата ще се оженят.

И после, когато Бийбър се венча за Хейли, стана страшно. Последната получаваше не само обиди, но и директни заплахи за живота си, които я докараха дотам, че да се нуждае от лечение.

"Не съм виновна за Селена и Джъстин, ако не беше с мен, той щеше да е с трета. Просто между двамата връзката беше приключила", многократно е обяснявала Хейли Бийбър.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.