Хиляди фенове попиляха Леонардо ди Каприо заради 19-годишната Еден Полани! (СНИМКИ)

Някои нарекоха Леонардо ди Каприо тежък комплексар!

https://goreshto.net/svyat/hilyadi-fenove-popilyaha-leonardo-di-kaprio-zaradi-19-godishnata-eden-polani-snimki/52142 Goreshto.net
Хиляди фенове попиляха Леонардо ди Каприо заради 19-годишната Еден Полани! (СНИМКИ)

Някои нарекоха Леонардо ди Каприо тежък комплексар!

Хиляди потребители в нета буквално попиляха от гаври и дори обиди холивудския любимец Леонардо ди Каприо. Причината, както вече се сещате, е ясна - новата му връзка със скандално младата манекенка Еден Полани. Еден е само на 19, докато Лео има навършени 48. Найс, а?!

Двамата са се запознали сравнително скоро, след като Еден е забелязана от световните модни гиганти и става известна за ден. Тя е дете на французойка и израелец като не е била нахъсана да се занимава с мода, при нея просто така са се стекли обстоятелствата.

Преди дни двамата с Ди Каприо бяха засечени да си гукат в заведение в Лос Анджелис и няма смисъл да ви убеждаваме, че са просто приятели. Леонардо отдавна е доказал, че не може да бъде приятел с красива жена под 25 години.

Всъщност това е и причината за хейта към него, защото той винаги досега е зарязвал гаджетата си, щом навършат 25. Не им дава и ден повече. Това беше определено от много хора като чиста комплексарщина и неспособност на актьора да се "оправи" с една истинска и зряла жена на неговите години.

"Слаб си като мъж, човече, това е положението и поне си го признай! Залисваш момиченца, защото колкото и да си голям, не знаеш какво да правиш с жените", побъркаха го в мрежите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.