Ибрахим Челиккол се размина на косъм от смъртта

Пристигналата на местопроизшествието линейка, заварила актьора стенещ от болка на асфалта

https://goreshto.net/svyat/ibrahim-chelikkol-se-razmina-na-kosam-ot-smartta/137662 Goreshto.net
Ибрахим Челиккол се размина на косъм от смъртта

Пристигналата на местопроизшествието линейка, заварила актьора стенещ от болка на асфалта

Актьорът Ибрахим Челиккол, познат на българските зрители от сериала „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, „Черно-бяла любов“, „Ифет“ и „Милост“, едва не изгуби живота си при тежко ПТП. Той карал мотора си по един от булевардите в Истанбул, когато джипът пред него рязко кривнал вдясно и го засякъл. Както е известно, последвал сблъсък, в резултат на който екранният Мехди Караджа се озовал на асфалта.

 

Шофьорът на джипа обяснил, че рязкото му завиване се дължи на това, че видял бензиностанция и решил да се отбие на нея, без да се съобрази обаче, че зад него има моторист. Това стана ясно от разказа на очевидец на катастрофата пред CNN Turk.

Той уточнява, че на местопроизшествието веднага пристигнала линейка, чийто екип установил, че стенещият на пътното платно Ибрахим Челиккол има пукнати ребра и сериозна контузия на рамото. При сблъсъка са пострадали не само чопърът на актьора, а и засеклия го джип – предната му дясна врата е изкривена навътре и се нуждае от ремонт.

 

Към днешна дата актьорът се възстановява в домашна обстановка като за него се грижи приятелката му Натали Ярджан, на която неотдавна предложи брак. Синът му от бившата му съпруга Михре Мутлу, също го посещава ежедневно.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.