Изкусителка ли?! Квадратен з@дник, увиснала кожа и зверски целулит - вижте Ким Кардашиян по бански! (ШОК СНИМКИ)

Ким Кардашиян минаваше за перфектна, но...?!

https://goreshto.net/svyat/izkusitelka-li-kvadraten-z-at-dnik-uvisnala-kozha-i-zverski-celulit-vizhte-kim-kardashiyan-po-banski-shok-snimki/125966 Goreshto.net
Изкусителка ли?! Квадратен з@дник, увиснала кожа и зверски целулит - вижте Ким Кардашиян по бански! (ШОК СНИМКИ)

Ким Кардашиян минаваше за перфектна, но...?!

43-годишната Ким Кардашиян неясно защо се превърна в една от най-известните и влиятелни личности в онлайн пространството по цял свят. Това датира от години, като арменката общо взето е известна с това, че е известна. Нито някакъв конкретен талант, нито професия, нищо.

Само нови и нови пластични интервенции, процедури и фръцкане наляво и надясно. Помним, че преди няколко години самата Джей Ло се ядоса и помоли да не я наричат приятелка на Ким, с която нямат нищо общо.

Е, поредните шокиращи снимки на Кардашиян отново доказват, че няма нищо перфектно на този свят, още повече човешко същество. И е добре повечко момичета и жени да видят фотосите, за да си дадат сметка, че е крайно време да започнат да харесват себе си и да не се чувстват зле в кожата си. Както очевидно го прави и самата Ким, която е твърде далеч от съвършенството, което се мъчи да показва.

Да, това е Кардашиян на плажа, по бански. А ние виждаме това, което вероятно и вие - буквално квадратен з@дник, доста увиснала кожа и зверски целулит, с който е покрита от кръста надолу. Има ли учудени?! Ако има, не бъдете! И статията няма за цел да унизи Ким Кардашиян, а да докаже, че и звездите изглеждат досущ като всички нормални хора - всяка с кусурите и несъвършенствата си.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.