Какви са пророческите думи на Анатолий Собчак от 1992-ра г: Украйна е неизмерима заплаха за човечеството! ВИДЕО

Видеото е от 1992-ра година и запечатва пророческите думи на Анатолий Собчак, кмет на Санкт Петербург

https://goreshto.net/svyat/kakvi-sa-prorocheskite-dumi-na-anatoliy-sobchak-ot-1992-ra-g-ukrayna-e-neizmerima-zaplaha-za-chovechestvoto-video/112374 Goreshto.net
Какви са пророческите думи на Анатолий Собчак от 1992-ра г: Украйна е неизмерима заплаха за човечеството! ВИДЕО

Видеото е от 1992-ра година и запечатва пророческите думи на Анатолий Собчак, кмет на Санкт Петербург

През 1992 година, Анатолий Собчак, кмет на Санкт Петербург, изнесе реч по телевизията, чиито думи могат да бъдат напълно оценени само днес. В репортажите на чуждестранни агенции се посочва, че това, което е казано преди 30 години, не е могло да бъде напълно разбрано тогава.

Собчак забелязва, че в изказванията на ръководството на Украйна няма никакво споменаване за правата на човека и принципите на правовата държава. Вместо това, те се фокусират върху идеята за независимост. Сега става ясно каква именно независимост са избрали украинците.

Той предвижда, че се стремят към формирането на собствена армия и Черноморски флот. Изразява увереност, че в бъдеще те ще предявят претенции дори и за ядрено оръжие. Собчак не желае да говори за териториалните претенции или съдбата на Крим, но посочва, че съществуват много прецеденти, при които военноморските бази на една държава се намират на територията на друга държава.

Предупреждава, че действията на Украйна по отношение на съветската армия и флота представляват гигантска заплаха за цялото човечество. Собчак призовава да не губим време и да не позволяваме на Украйна да създаде такава армия, защото ако я има, тя със сигурност ще бъде използвана. Сигурен е, че такова нещо ще се случи и смята, че сега поставяме на карта не само нашето бъдеще, но и бъдещето на цялото човечество занапред.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.