Какво става: Селена Гомес не спира да дебелее, отпра умопомрачителен балкон! (СНИМКИ)

Селена Гомес явно е в някаква психологическа криза!

https://goreshto.net/svyat/kakvo-stava-selena-gomes-ne-spira-da-debelee-otpra-umopomrachitelen-balkon-snimki/113995 Goreshto.net
Какво става: Селена Гомес не спира да дебелее, отпра умопомрачителен балкон! (СНИМКИ)

Селена Гомес явно е в някаква психологическа криза!

Какво става със сладката Селена Гомес, се чудят хиляди хора по света, след като всекидневно виждат актуални кадри на звездата, на които тя изглежда все по-променена. Според болшинството от потребителите обаче, не към по-добро.

Гомес, която преди беше стройна и с тяло на модел, особено докато беше гадже на Джъстин Бийбър, сега изглежда пълнее от въздуха. Певицата и актриса става все по-дебеличка, а предимството (ако може да се говори за такова) е бюстът й, който е добил умопомрачителни размери.

Никога не сме виждали Селена така надарена и това опредено е "уау ефект". Но, за жалост, не можем да качваме само на балкони, а трупаме навсякъде, което при Гомес е направило дебело и Д-то. Бузките й също са станали тройни, а и тя самата е с кръгло личице.

Да, в момента Селена все още е много сладка и хубавичка, но това вече е граница, която не бива да преминава, смятат феновете й. Качи ли още на тегло, ще стане груба и ще изгуби красотата си, коментират в мрежите те.

Мнозина се чудят да не би певицата да изживява някаква психологическа криза, поради липсата на мъж до нея. Знаем, че Бийбър беше голямата й любов, а след него тя пробва с неколцина, които обаче не успяха да се докоснат до сърцето й. Още ли обича Джъстин?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.