Къванч Татлъту откри морския сезон – пече се в Дубай (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Актьорът е на „ти“ с местните баровци

https://goreshto.net/svyat/kavanch-tatlatu-otkri-morskiya-sezon-peche-se-v-dubay-galeriya-snimki/130674 Goreshto.net
Къванч Татлъту откри морския сезон – пече се в Дубай (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Актьорът е на „ти“ с местните баровци

Турският Брад Пит – Къванч Татлъту вече откри морския сезон. То известно време насам, той се пече по плажовете на Дубай, придружен от съпругата си и сина им Курт Ефе. Турската преса твърди, че звездното семейство е настанено безплатно в най-скъпия хотел в Емирството, където ще остане две седмици.

 

Дубай е сред любимите му дестинации още от началото на кариерата му. 40-годишният актьор е на „те“ с баровците в Близкия Изток и често им ходи на гости, след като спечели куп пари от рекламни контракти с Емирството.

 

Шейхът на Дубай дори му предложи изкусителна оферта през 2021 г., когато пресата гръмна с новината, че жената на Татлъту е бременна. Негово Превъзходителство каза, че ще му даде 15 млн. долара, ако бебето му бъде кръстено на емирството. Очевидно Къванч не е приел офертата, предвид, че синът му носи името Курт Ефе.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.