Кейт Мидълтън хвърли в шок кралския двор и британците! (решението й взриви медиите)

Кейт Мидълтън беше по-примерна от Меган Маркъл, но...?!

https://goreshto.net/svyat/keyt-midaltan-hvarli-v-shok-kralskiya-dvor-i-britancite-reshenieto-y-vzrivi-mediite/54160 Goreshto.net
Кейт Мидълтън хвърли в шок кралския двор и британците! (решението й взриви медиите)

Кейт Мидълтън беше по-примерна от Меган Маркъл, но...?!

Херцогинята на Кеймбридж - Кейт Мидълтън винаги се е славела като типичната английска принцеса. За разлика от Меган Маркъл, тя е стилна, кротка, възпитана и стриктно спазваща каноните на монархията - от първата, та до последната кралска разпоредба и етикет.

Именно затова днес тя е в центъра на медиите и шокира всички с решението си относно коронацията на крал Чарлз Трети, която ще е на 6 май (българският Гергьовден).

Не, Кейт не е отказала да присъства на коронацията, ако това е първото, което ви мина през ума, а признаваме, в първия момент и на нас... Мидълтън просто е зачеркнала едно от кралските правила, свързано с облеклото и е заявила, че иска да бъде облечена колкото се може по-скромно, без помпозни тоалети и прочие.

Говори се, че тя няма да сложи дори тиара или диадема на главата си, което било задължително за всяко подобно събитие. Тепърва ще видим дали ще спази решението си, или ще успеят да я убедят в противното. Както и дали принц Хари и жена му ще отидат на коронацията.

По-важното относно Кейт Мидълтън обаче е как вървят отношенията й с принц Уилям и дали бракът им, който отдавна се клати, ще успее да се съхрани. А причината е ясна за всички - забежките на Уилям, които станаха публично достояние.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.