Кошмар: Рийз Уидърспун рухна за една нощ, заради развода си! (няма да я познаете - СНИМКИ)

Рийз Уидърспун и Джим Тот бяха заедно 11 години!

https://goreshto.net/svyat/koshmar-riyz-uidarspun-ruhna-za-edna-nosht-zaradi-razvoda-si-nyama-da-ya-poznaete-snimki/111050 Goreshto.net
Кошмар: Рийз Уидърспун рухна за една нощ, заради развода си! (няма да я познаете - СНИМКИ)

Рийз Уидърспун и Джим Тот бяха заедно 11 години!

Помните ли чаровната и усмихната Рийз Уидърспун, особено свежа в "Професия блондинка"?! Е, сега сме сигурни, че едва ли ще я познаете, ако я видите днес. Актрисата действително е страшно променена, но за жалост, не към добро. Тя буквално е рухнала, сякаш за ден и за това е виновен разводът й.

Рийз беше женена цели 11 години за продуцента Джим Тот, който бе като баща за двете й деца, а после двамата си направиха и свое. Джим среща Рийз по време, когато тя е в дупка - сама, с деца, без работа и без атрактивни предложения за роли.

В мига, в който двамата се влюбват и създават своята продуцентска компания впоследствие, сякаш всичко потръгва, а славата на Рийз лети стремглаво нагоре. Изведнъж обаче, в края на март, актрисата съобщи, че с Джим се развеждат, а феновете останаха в шок.

Така и не е ясна точната причина. Някой казват, че е заради скандали по компанията, която мъжът й настоял да продават. Други смятат, че Джим е кръшкал на Рийз, но двамата са единствените, които към момента знаят истината.

Тези дни Уидърспун бе забелязана на улицата, а хората останаха шашнати от вида й - вечната й харизматична усмивка бе изчезнала, а тя самата някак посърнала, повехнала и състарена, а е само на 47 години. Дано да се възстанови и срещне нова любов, след която да грейне!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.