Коварна болест покоси звездата от „Джурасик парк“

Сам Нийл се подложил на няколко терапии, тъй като първата не е дала резултат

https://goreshto.net/svyat/kovarna-bolest-pokosi-zvezdata-ot-dzhurasik-park/54453 Goreshto.net
Коварна болест покоси звездата от „Джурасик парк“

Сам Нийл се подложил на няколко терапии, тъй като първата не е дала резултат

Киноактьорът от Нова Зеландия Сам Нийл скоро публично сподели, че е пипнал коварна болест, от която се лекува. Той се бори с рак на кръвта в напреднал 3-ти стадии.

Пред вестник Гардиън той призна, че е усетил първите симптоми на болестта точно, когато е бил в предварителната реклама на култовия Джурасик парк през 2022-та. Тогава медиите са констатирали сериозното заболяване.

Тогава актьорът разбрал, че трябва да е благодарен за всеки ден на Земята. Химиотерапията, на която е бил подложен 75-годишният актьор не е дала очаквания резултат.  Това наложило да се подложи на нова терапия, а лекарствата по нея ще го съпътстват до края на дните му. Ефектът, който лечението е дало е заболяването да влезе в ремисия.

Нийл споделя, че не се страхува от смъртта, но надеждата му е да живее колкото може повече.

Плановете му включват да напише и издаде мемоари, в които ще разкрие тайни от живота си, включително и тежкият период на борбата с болестта.

Сам Нийл е известен с ролята си на Алън Грант в известната лента Джурасик парк. Там той играе палеонтолог, а филмовата му кариера продължава вече е близо половин век.

Скорошните му участия са в Остри козирки и Джурасик сят: Господството, което е 6-тата част от известната сага. В момента той работи по филм, който ще е адаптация на печатното издание на Виновни до доказване на противното.

Сред хобитата му, които практикува в свободното си време е винарството.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.