Лана Дел Рей загуби битката с килограмите, тотално се освини

Певицата бе спипана от папараци на плажа

https://goreshto.net/svyat/lana-del-rey-zagubi-bitkata-s-kilogramite-totalno-se-osvini/111404 Goreshto.net
Лана Дел Рей загуби битката с килограмите, тотално се освини

Певицата бе спипана от папараци на плажа

Хитовата американска певица Лана Дел Рей си почиваше на плажа в Рио де Жанейро през уикенда след серията концерти в Бразилия, но беше фотографирана от папараци. 37-годишната изпълнителка привлича вниманието си с нарастващото си тегло и изглежда явно е загубила битката с килограмите, която води още от началото на своята кариера.

 

Според таблоидите от САЩ, Лана Дел Рей, с истинското име Елизабет Гранд, е сгодена за продуцента Еван Уинклър, но той не беше забелязан на плажа, а певицата се наслаждаваше единствено на женска компания. Тя бе облечена в бежов бански костюм, който заплашваше да се скъса по шевовете, докато се стоеше на слънце в продължение на около час.

 

Преди да се излегне, Лана се намаза със слънцезащитен крем, за да предпази бледорозовата си кожа. Цветът на тялото й допълва метафоричната аналогия с прасенце, поставено в тава за печене от опитен готвач, шегуват се злите езици.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.