Лъсна огромната измама на Джорджина Родригес: Запознала се с Роналдо като го преследвала от интерес!

Джорджина Родригес изобщо не се е запознала случайно с Роналдо!

https://goreshto.net/svyat/lasna-ogromnata-izmama-na-dzhordzhina-rodriges-zapoznala-se-s-ronaldo-kato-go-presledvala-ot-interes/54275 Goreshto.net
Лъсна огромната измама на Джорджина Родригес: Запознала се с Роналдо като го преследвала от интерес!

Джорджина Родригес изобщо не се е запознала случайно с Роналдо!

Случайна съдбовна среща, любов като в приказките и бедното момиче станало принцеса... Това, в общи линии, беше историята, която се разказваше по света след като връзката на Роналдо с Джорджина Родригес стана факт. Е, днес обаче истината лъсна и се оказа, че всичко е било дрън-дрън и пълни глупости.

Скандалът е огромен и ще постави Джорджи в много кофти ситуация, защото неин близък колега от магазина, в който е работела, разкри цялата истина и то публично, пред милиони хора в мрежата.

Той заяви, че Родригес наистина е била продавачка и то бедна. Живяла е в супер скромно жилище, но винаги, през целия си живот е ламтяла за пари и за лукс. Не за любов, а за имане - това разказва колегата на Джорджина.

"Тази жена се зарече, че ще бъде богата и го постигна. Преди да срещне Роналдо тя ходеше постоянно около събития и заведения, в които се събират богаташите. Самият Роналдо беше идвал в магазина ни и преди срещата с нея, но право да общуват с него и да го обслужват, имаха само управителите, а не обикновените продавачки като Родригес. Тя обаче направи така, че излезе и нарочно се бутна в него, за да я забележи", разказва източникът.

И е убеден, че Роналдо може и да изпитва искрена любов към жена си, но тя обича много повече парите и името му, отколкото самия него. И ако дори за миг той не е това, което е, Джорджина ще се изпари с 300.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.