Луд доктор прави пари на гърба на покойния Джон Ленън

Зъб от музиканта открива път към десетки дела за бащинство

https://goreshto.net/svyat/lud-doktor-pravi-pari-na-garba-na-pokoyniya-dzhon-lenan/123584 Goreshto.net
Луд доктор прави пари на гърба на покойния Джон Ленън

Зъб от музиканта открива път към десетки дела за бащинство

Американският зъболекар с украински произход и успешна дългогодишна практика д-р Майкъл Жук, е измислил схема за бързо забогатяване на гърба на покойния основател на „Бийтълс“ – Джон Ленън.

 

Преди няколко години Жук купува на търг кътен зъб на разстреляния поет за сумата от 30 хил. долара и успява да извлече от него ДНК на убития. Сега е в очакване към банковата му сметка да потекат стотици милиони.

 

Той отбелязва пред в. „Сън“, че според различни свидетелства за безразборните връзки на Джон Ленън с различни жени по време на музикалната му кариера, той е баща на между 6 и 10 извънбрачни деца, които според Жук не е честно да бъдат лишени от наследство.

 

Джон Ленън

В този ред на мисли той предлага безплатен ДНК материал за тест за бащинство на всеки, който има съмненията, че е наследник на певеца. Условието му обаче е, ако тестът се окаже положителен и въпросният човек получи дял от богатството на изпълнителя, след съдебен процес да му преведе 10% от сумата. Зъболекарят рекламира услугите си, подчертавайки, че е подготвил специален договор.

 

Споделя, че се сдобил с кътния зъб на Ленън преди около десетилетие след наддаване от негов стар колега. По-късно зъбът бил раздробен на хиляди парченца и от него бил извлечен достатъчно генетичен материал, който да стигне за около 100 теста. Съдебномедицинските власти са сертифицирали зъба и не подлежи на никакво съмнение, че е бил притежание именно на Джон Ленън.

 

Докторът държи в ръце безценния зъб 

Престарялата вдовица на певеца – Йоко Оно, води дела срещу Жу, като се опитва да спре търговията, която върти с паметта на мъжа й. 90-годишната японка обаче за момента е успяла да постигне единствено съдебна заповед, според която на д-р Жук се забранява да прави опити да клонира убития бийтълс. Разбира се зъболекарят гледа с насмешка на този развой на събитията и отбелязва, че разбира колко е неприятно, предвид факта, че наследството на Джон Ленън възлиза на повече от 600 млн. долара и тя ги иска за себе си и е категоричен, че тя е изключително нагла жена, която не се спира пред нищо, за да постигне целите си.

 

Запознати припомнят, че именно по нейна вина синът на Ленън от първия му брак – Джулиан израства в бедност и без издръжка. Едва в началото на този век, тя благоволи да го пусне в кръга си от близки хора. Жук обаче е категоричен, че няма да позволи това да се повтори и с останалите предполагаеми наследници на изпълнителя и заключава, че справедливостта ще възтържествува, готвейки се разбира се да напълни и собствената си банкова сметка.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.