Майката на Бионсе сипа здраво на хейтърите

Тина защити дъщеря си

https://goreshto.net/svyat/maykata-na-bionse-sipa-zdravo-na-heytarite/123029 Goreshto.net
Майката на Бионсе сипа здраво на хейтърите

Тина защити дъщеря си

Сериозна критика отнесоха „тъжните малки хейтъри“ от майката на поп иконата Бионсе. Причина за това стана фактът, че я обвиниха, че е изсветлила кожата си за премиерата на филма й „Ренесанс“

 

За повода певицата бе заложила на платинено руса коса и сребриста рокля. Цветът на кожата й пък напомняше до голяма степен на този на Майкъл Джексън в края на дните му.

В социалните медии Бионсе отнесе стотици хиляди критики за промяната на външния й вид, която очевидно клони към бяла кожа.

 

Тина Ноулс обаче защити дъщеря си с дълъг пост в социалните мрежи, определяйки коментарите като расистки. Освен това нарече всички онези, които обвиняват дъщеря й, че е изсветлила кожата си „хейтъри, глупави и невежи“.

„Дъщеря ми прави филм, наречен „Ренесанс“, където темата е сребро – има сребърна коса, сребърен килим, предполагаемо сребърно облекло, а вие, глупаци, решавате, че тя се опитва да бъде бяла жена и избелва кожата си? Малки хейтъри!“.

 

Филмът, показващ световното турне на Бионсе и спечелил „Грами“, бе представен премиерно през миналата седмица в Лос Анджелис и вече е на голям екран.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.