Меган Маркъл триумфира: Разказа играта на доведената си сестра Саманта!

Меган Маркъл спечели делото, съдията отказа да приеме доводите на Саманта!

https://goreshto.net/svyat/megan-markal-triumfira-razkaza-igrata-na-dovedenata-si-sestra-samanta/54203 Goreshto.net
Меган Маркъл триумфира: Разказа играта на доведената си сестра Саманта!

Меган Маркъл спечели делото, съдията отказа да приеме доводите на Саманта!

Херцогинята на Съсекс и съпруга на принц Хари - Меган Маркъл за пореден път триумфира над свои роднини. Този път тя натри носа на доведената си сестра Саманта, която я обвини, че е изрекла куп обиди и лъжи срещу семейството си, по време на интервюто пред Опра Уинфри.

Помним, че през 2021-ва Меган и Хари застанаха пред най-известната в света водеща, за да разкажат историите си - както от детството, така и впоследствие за срещата си, любовта, разбирателството, но и проблемите в кралския двор. Интервюто бе определено като едно от най-скандалните досега, защото в него и двамата изказаха личните си усещания, без да робуват на правила и етикети.

Тъкмо това беше в полза на Меган Маркъл и сега, в делото със Саманта. Съдията отказа за обърне внимание на твърденията на Саманта и да съди Маркъл, защото заяви, че това са лични емоции, усещания и преживявания на Меган, а не факти, които могат да се оборят или не.

"Тук имаме субективно изказване, субективен поглед върху нещата. Така ги е усетила Меган, така ги е предала и както всеки друг човек по света, така и тя не може да бъде обвинена, че лъже за нещо, което е почувствала", обясни съдията.

Знаем, че враждата между Меган и Саманта е отдавна и още преди сватбата й с Хари тя предупреди чрез медиите, че Меган е жадна за пари и слава златотърсачка, която ще навреди на принца и кралството.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.