Милиони фенове в ступор: Бионсе заприлича на баба, а е едва на 43! (СНИМКИ)

Бионсе Ноулс има милиони фенове по целия свят, които шашардиса!

https://goreshto.net/svyat/milioni-fenove-v-stupor-bionse-zaprilicha-na-baba-a-e-edva-na-43-snimki/142054 Goreshto.net
Милиони фенове в ступор: Бионсе заприлича на баба, а е едва на 43! (СНИМКИ)

Бионсе Ноулс има милиони фенове по целия свят, които шашардиса!

Гласовитата "шоколадка" Бионсе Ноулс хвърли в потрес милионите си фенове по целия свят с визията, с която напоследък се показва. Певицата преди дни навърши 43 години и е още супер млада за вида, който сама си е избрала. Мнозина я сравниха с бабичка, а по-точно с руска баба (вероятно, защото не са и чували за българските).

Работата е там, че половинката на Джей Зи е започнала да се забражда и почти постоянно е с кърпа на главата. Но не модерна кърпа, вързана по актуален начин, а кърпа като на селските жени, ама едно към едно.

Ако не беше разцветката им, която определено хваща окото, певицата щеше тотално да бъде обявена за тетка (лелка, казано на жаргон). Разбира се, появиха се и слухове, че Бионсе е залитнала по исляма и ще става мюсюлманка, но това категорично не е вярно.

Първо, защото тя е вярваща християнка и винаги го е казвала в свои интервюта и второ, защото ако беше хукнала към исляма, нямаше да се показва със забрадена глава, а надолу с изрязан бански.

А може би и това е идеята на кърпите - да не привличат погледите върху косата и прическата й, а да ги насочват изцяло към другите, далеч по-апетитни части на тялото й.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.