Мис Вселена и Хани дадоха много поводи за клюки, но истината се оказа съвсем различна

Той дори я нарича „душата ми“

https://goreshto.net/svyat/mis-vselena-i-hani-dadoha-mnogo-povodi-za-klyuki-no-istinata-se-okaza-savsem-razlichna/122594 Goreshto.net
Мис Вселена и Хани дадоха много поводи за клюки, но истината се оказа съвсем различна

Той дори я нарича „душата ми“

23-годишната Шейнис Паласиос от Никарагуа бе призната за най-красиво момиче в световен мащаб на състоялия се наскоро финал на конкурса „Мис Вселена“.

 

Тя усърдно пази в тайна личния си живот и поради тази причина малка част от биографията й е известна за широката общественост.

Пухкавият й приятел Хани Хавиер Фалкън бе човекът, който застана близо до нея на финала на състезанието и я поздрави пръв за победата. В една от публикациите си в социалните мрежи, той дори я нарече „душата ми“ и „най-забележителната жена на планетата“. Понякога той пише за Шейнис като за другата му половинка, което дава още повече поводи за клюки.

 

Оказва се, че двамата се познават от доста дълго време и са учили в един университет. Запознати издават, че между миската и дебеланкото няма интимни отношения, а те просто са най-добри приятели. В социалните медии пък отбелязват, че отдалеч си личи, че пухкавелкото е гей и не е възможно някой изобщо да си помисли, че би могъл да е гадже на най-красивата жена в световен мащаб.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.