Нафуканата Ким Кардашиян е в несвяст: Кание Уест се ожени за… (СНИМКИ)

https://goreshto.net/svyat/nafukanata-kim-kardashiyan-e-v-nesvyast-kanie-uest-se-ozheni-za-snimki/46989 Goreshto.net
Нафуканата Ким Кардашиян е в несвяст: Кание Уест се ожени за… (СНИМКИ)

Ким Кардашиян се надяваше Кание да се върне при нея!

Ким Кардашиян е изпаднала в тотален шок и не вярва, че това й се случва. А именно – мъжът, когото най-много е обичала – рапърът Кание Уест, се ожени за друга. Което означава, че той категорично затвори пътя за връщане към Ким. Много от познатите на Кардашиян разкриват, че въпреки развода им и връзките с други хора, тя и до днес не губела тайната си надежда, че един ден ще се преоткрият.

Е, май няма да стане така. На ръката на Кание вече се вижда халка, а избраницата му е Бианка Цензори – хубавица, не падаща по-долу от Ким. Много хора дори я намират за двойничка на Кардашиян, в което също има доза истина. Очевидно е, че Уест си пада по определен типаж мадами, каквито са и двете.

Бианка Цензори работи като архитект в негова компания и запознанството им малко прилича на това между Роналдо и Джорджина, която футболистът намери в бутик (беше обикновена продавачка там). Е, Бианка Цензори поне е образована и има с какво друго, освен с тяло, да впечатли 45-годишния Кание.

Близки до клана Кардашиян обаче разкриха, че Ким била безутешна и не можела да понася новата на мъжа си. Знаем, че двамата с Кание бяха неразделни доста години и имат няколко деца. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.