Наистина е луда по Афлек: Дженифър Лопес в жестока депресия след раздялата, отмени турнето си!

Дженифър Лопес и Бен Афлек май имат кармична връзка!

https://goreshto.net/svyat/naistina-e-luda-po-aflek-dzhenifar-lopes-v-zhestoka-depresiya-sled-razdyalata-otmeni-turneto-si/135101 Goreshto.net
Наистина е луда по Афлек: Дженифър Лопес в жестока депресия след раздялата, отмени турнето си!

Дженифър Лопес и Бен Афлек май имат кармична връзка!

Любовта между Дженифър Лопес и Бен Афлек май ще се окаже кармична. Чувствата помежду им датират още отпреди повече от 20 десетилетия, когато бяха двойка и се сгодиха. До сватба обаче така и не се стигна, тъй като Афлек заряза Джен спонтанно.

Тя го преживя тежко, но и двамата продължиха по пътя си с доста други връзки, също и бракове, от които създадоха потомство. И ето, че преди няколко години съдбата отново ги срещна, за да им покаже, че още се обичат. И този път мечтаната от Джей Ло сватба се състоя.

Лопес не криеше щастието си и навсякъде се показваше с нейния Бен, но феновете им останаха в шок, когато преди седмица се заговори за края на брака им. И, о, какво "чудо" - решението отново е на Афлек.

Бен Афлек признал, че не може да се справи с чепатия характер на жена си и нейните странности, които са наистина много. Той отсякъл, че винаги ще я обича и тя ще има място в сърцето му, но е най-добре да продължат по пътя си разделени.

Както вече се разбра преди ден, след тази новина Дженифър Лопес отмени дългоочакваното си турне, без да дава обяснения. Тя просто се извини на феновете си и обеща да се реваншира, но близки от свитата й разкриха, че се намира в огромна "дупка", заради мъжа си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.