Напълно различна: Ето я Меган Маркъл преди ринопластиката и корекциите! (СНИМКИ)

Меган Маркъл не говори за операциите, но пластични хирурзи са категорични!

https://goreshto.net/svyat/napalno-razlichna-eto-ya-megan-markal-predi-rinoplastikata-i-korekciite-snimki/113579 Goreshto.net
Напълно различна: Ето я Меган Маркъл преди ринопластиката и корекциите! (СНИМКИ)

Меган Маркъл не говори за операциите, но пластични хирурзи са категорични!

Херцогинята на Съсекс е сред най-обсъжданите персони по света, откакто от актриса, се превърна в кралска особа. След сватбата си с принц Хари и решенията, които двамата взеха, Меган Маркъл е идеализирана от едни и мразена от други - съвсем разбираемо.

Под лупа се следят, както действията и думите й, така и визията й. А прави огромно впечатление, че тази визия е коренно различна преди години и сега. Особено като по-млада Маркъл е видимо друг човек, особено в областта на носа.

Пластични хирурзи отдавна са убедени и са коментирали публично, че носът на Меган е претърпял ринопластика. Да, интервенцията е била съвсем лека и не така драстична като при една Преслава или една Камелия примерно, но я има.

Ако нашите чалгарки си сменят фейса тотално, правейки се на чипоноси "патици", то Меган е пипала фино и нослето й е просто стеснено, но не и с коренно променена форма.

"Вижда се с просто око, че носът на Меган, естественият й нос, е бил доста по-широк, което няма как да се промени с възрастта. Напротив - с годините носът може да стане по-голям, но не и по-малък, защото той е сред малкото органи, които продължават да растат и да се променят", обясняват специалисти.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.