Не й пука: Пищната Ашли Греъм цъфна г@ла и само по гащи! (ТОП СНИМКИ)

Ашли Греъм не се вълнува, че я обиждат на поничка!

https://goreshto.net/svyat/ne-y-puka-pishtnata-ashli-gream-cafna-g-at-la-i-samo-po-gashti-top-snimki/53645 Goreshto.net
Не й пука: Пищната Ашли Греъм цъфна г@ла и само по гащи! (ТОП СНИМКИ)

Ашли Греъм не се вълнува, че я обиждат на поничка!

Тя е на 33 години и отдавна е разбунила духовете в мрежата. Едни я обожават, а други не спират да я одумват, съдят и дори обиждат като я наричат поничка. Е, на нея обаче не й пука, защото тя е Ашли Греъм, плюс сайз модел и инфлунсър е, и вади в пъти повече пари, отколкото хейтърите й дори са сънували.

Сякаш, за да покаже отново, че не й дреме за обидите, преди часове Ашли се пусна чистак г@ла в нета като е облечена само по гащи. Да, сланинки, меса и големи дози целулит се виждат отвсякъде, а за паласките е ясно. Но снимките събраха такова количество лайкове и коментари, че много звезди могат да й завиждат, а за родните пък изобщо няма смисъл да приказваме - все едно да сравняваш мърляво муле с расов жребец...

Отдавна Ашли Греъм е казала, че се харесва така, но не се показва заради себе си, а заради всички жени и момичета по света, които нямат манекенски мерки и се притесняват от това.

"Да си с@кси, да си съблазнителна и желана, не се определя от мерките и съм категорична в това. Излъчването е важно и енергията, която струи от теб. Защото и най-слабото и фино момиче, което няма нищо в главата, а погледът й е празен, няма да накара един мъж да я желае. Да, той може и да си легне с нея, но няма да я желае с ума си и с всяка фибра от тялото си", казва чаровната Ашли Греъм.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.