Нечувано: Вдовицата на Пригожин шокира света с това решение!

Жената на Евгений Пригожин направи нещо необяснимо, или пък... ?!

https://goreshto.net/svyat/nechuvano-vdovicata-na-prigozhin-shokira-sveta-s-tova-reshenie/116839 Goreshto.net
Нечувано: Вдовицата на Пригожин шокира света с това решение!

Жената на Евгений Пригожин направи нещо необяснимо, или пък... ?!

Ужасната самолетна катастрофа, отнела живота на Евгений Пригожин бе съвсем скоро, едва на 23-ти август. Тогава светът гръмна с новината за гибелта на шефа на ЧВК "Вагнер", а предположенията за причините, довели до нея, бяха няколко.

Най-честите от тях са или свързани с управлението на Украйна, или с Владимир Путин, който, според мнозина, отмъстил за опита за преврат, който Пригожин направи преди месеци.

Така и няма да стане ясна истината и вече мнозина го разбират. Това обаче, което ошашави всички днес, е фактът, че съпругата на Пригожин - вдовицата му Любов Пригожина вече носи името Любов Валентиновна Кряжева. Това е нейното моминско, бащино име, което в момента е официално възстановено във всички нейни документи.

Любов Кряжева е жената, която бе съпруга на Пригожин от над 20 години и която му роди три деца. Затова и болшинството хора са удивени от решението й, което, на всичко отгоре, е взето съвсем скоро след трагедията със съпруга й.

Други обаче напълно я разбират и са убедени, че го е направила единствено и само, за да бъде неразпознаваема за широката общественост, тъй като е нормално да се бои за собствената си безопасност и тази на трите им деца.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.