Нина Добрев оглупяла от любов: Не спира да се натиска с гаджето си! (СНИМКИ)

Нина Добрев и Шон Уайт са като залепени един за друг!

https://goreshto.net/svyat/nina-dobrev-oglupyala-ot-lyubov-ne-spira-da-se-natiska-s-gadzheto-si-snimki/116637 Goreshto.net
Нина Добрев оглупяла от любов: Не спира да се натиска с гаджето си! (СНИМКИ)

Нина Добрев и Шон Уайт са като залепени един за друг!

Като залепени един за друг са нашенската легенда в Холивуд - Нина Добрев и последното й гадже Шон Уайт, който е бивш спортист. Двамата не са заедно от кой знае колко дълго, но все пак връзката им не е и от вчера. Въпреки това те явно са толкова влюбени, че не се отделят един от друг и не спират да показват чувствата си на света.

Тези дни Шон отпразнува рождения си ден. Той стана на 37 лазарника, а с Нина Добрев избраха да купонясват на яхта. Не е ясно колко още хора е имало с тях, защото почти всичките им кадри заедно са само с тях двамата, които се гушкат, целуват, смеят се и чупят стойки. Сладури са определено, отбелязаха в нета.

За разлика от предишните й връзки, тук явно и Шон е безумно влюбен, при това му и личи. А дали ще стане дума за сватба и ще чуем сватбените камбани, това ще се види тепърва.

Към момента Добрев не е споделяла да мечтае да се задоми и да ражда деца, така че това събитие вероятно ще се отложи още във времето. А и тя е само на 34 и няма защо да бърза.

"Времената се менят, днес хората не са се юрнали да се женят и да се плодят, както едно време. Нека се радват на живота и свободата си, пък и то вече повечето бракове траят от ден, та до пладне", коментират нейни фенове.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.