Новата светска двойка: Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

Двамата отказват да потвърдят или да коментират отношенията си

https://goreshto.net/svyat/novata-svetska-dvoyka-kayli-dzhenar-i-timati-shalame/109793 Goreshto.net
Новата светска двойка: Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

Двамата отказват да потвърдят или да коментират отношенията си

Все повече клюки твърдят, че актьорът Тимъти Шаламе е в любовна авантюра с моделката милиардер Кайли Дженър. Според не малко хайлайф издания в САЩ, те имат любовна връзка от началото на тази година.

Доказателство на слуховете е и прекараната новогодишна нощ от двамата в Аспен, след което двойката е отпътувала на почивка към островите Търкс енд Кайкос в Атлантическия океан.

Списание Ентъртейнмънт Уийкли сподели информация, че 25-годишната гъзорана Кайли, от клана Кардашиян и номинираният за Оскар 27-годишен актьор се срещат интимно.

Кайли Дженър се наслаждава на близостта с Тимъти и иска да види докъде ще стигне връзката им, споделят нейни близки.

Тя се чувства забавно в компанията му, различно от предишните си връзки. За нея е много вълнуващо и много се забавлява, допълват приятелки на сестрата н Ким Кардашиян.

Все още никой от двамата не е коментирал тяхната връзка и носещите се клюки.

От предишна връзка с рап-певеца Травис Скот Кайли има две деца. Те приключиха връзката си преди около година.

А Тимъти Шаламе до момента винаги ревниво е пазил, което допълнително насърчава любопитството на феновете, а те нямат никаква информация да е излизал с друга звездна дама… или господин.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.