Папарашка находка: Бен Афлек разплаква Дженифър Лопес, а после се целуват сдобрени! (СНИМКИ)

Дженифър Лопес и Бен Афлек все още се обичат, макар и да има бури!

https://goreshto.net/svyat/paparashka-nahodka-ben-aflek-razplakva-dzhenifar-lopes-a-posle-se-celuvat-sdobreni-snimki/122256 Goreshto.net
Папарашка находка: Бен Афлек разплаква Дженифър Лопес, а после се целуват сдобрени! (СНИМКИ)

Дженифър Лопес и Бен Афлек все още се обичат, макар и да има бури!

Има ли любов, има и буря, скандал, както искате го наречете. И тези неща не правят разлика между обикновените двойки и тези на звездите. Съвсем като "нормалните" човеци се държат и те - Дженифър Лопес и Бен Афлек, на които май наистина им е писано да са заедно.

Знаем, че двамата бяха сгодени преди много години, после се разделиха, за да се намерят пак десетилетия по-късно и да се оженят. Очевидно е обаче, че не винаги и не всичко върви по масло, дори при тях.

Наскоро те бяха щракнати от папараци по време на обиколка из американски мол, където поседнаха на диванче в магазин за мебели. Явно оттам ще поръчат нещо за обзавеждането на палата си от 60 милиона долара - "скромно, но от сърце"...

На същото това диванче в магазина се видя ясно как Джей Ло и Бен спорят за нещо и то така, че лицето на певицата издава огорчение, а на друг от кадрите в очите й се виждат сълзи. За щастие обаче това не привършва с драматична, а с романтична развръзка, защото минути по-късно Афлек казва нещо на Лопес, връща усмивката й и двамата се целуват.

"Ами, хубава двойка са и това е. Най-много си отиват заедно, а не като с предишните им партньори", коментират потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.