Папарашки снимки на Лана Дел Рей шокираха света: Певицата с минижуп и 30 кила отгоре!

Лана Дел Рей се разхожда така и хич не й пука!

https://goreshto.net/svyat/paparashki-snimki-na-lana-del-rey-shokiraha-sveta-pevicata-s-minizhup-i-30-kila-otgore/116874 Goreshto.net
Папарашки снимки на Лана Дел Рей шокираха света: Певицата с минижуп и 30 кила отгоре!

Лана Дел Рей се разхожда така и хич не й пука!

Лана Дел Рей беше сравнявана с нежно и ефирно цвете, фея и какво ли още не. Това обаче бе преди доста години, когато тъжните й романтични песни бяха хитови в света. После настъпи промяна и изпълнителката започна ударно да качва килограми, но - за щастие, това не се дължи на заболяване. Поне Лана твърди, че е здрава.

Тя обяснява напълняването си и отговаря на своите почитатели в нета, че е качила тегло заради пандемията. Но не като следствие от прекаран К19, а от самата изолация и карантината, която бе наложена в целия свят.

"Не можеш да излезеш никъде, всичко е затворено, никой не работи, улиците се опразниха. Не бях виждала подобно нещо, освен по филмите. Тази изолация и фактът, че спрях с динамичния си живот, се отразиха. Започнах да си хапвам, за да си успокоя страха и нервите, и това е... няма по-лесно обяснение, което важи за много хора", казва Лана.

Тя обаче не спира да се харесва и да демонстрира самочувствие (а и така трябва). Тези дни папараци я заснеха на улицата, облечена в не особено подходящо за настоящата й форма облекло. Дел Рей се беше барнала в ултракъса пола, която разкрива всичките й наедрели прелести.

Какво пък, да не би на Ники Минаж, Тес Холидей или Лизо да им пука от техните размери, че да трябва на Лана да й дреме?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.