Половият атлет Лени Кравиц разтърси света: От 9 години не съм бил интимен с жена! (какво се случва)

Лени Кравиц успя да шокира яко целия свят!

https://goreshto.net/svyat/poloviyat-atlet-leni-kravic-raztarsi-sveta-ot-9-godini-ne-sam-bil-intimen-s-zhena-kakvo-se-sluchva/135108 Goreshto.net
Половият атлет Лени Кравиц разтърси света: От 9 години не съм бил интимен с жена! (какво се случва)

Лени Кравиц успя да шокира яко целия свят!

Той беше и все още е символ на мъжественост, полова мощ и олицетворение на мъж, по който жените се побъркват и сами си свалят дрехите в движение... Да, Лени Кравиц години наред убедително държеше първенството с множеството си гаджета, авантюри, любовници или дори мимолетни забивки с фенки.

Затова и днес това, което той обяви, не просто шокира, то хвърли в ступор милиони хора по целия свят. А именно - 60-годишният музикант заяви съвсем сериозно, че не е бил интимен с жена от цели 9 години. Да, 9 години, което за 99% от мъжете означава повече от вечност...

Явно обаче Лени е претърпял пълна духовна трансформация, защото сподели, че това е било по негово лично решение (не, че някой би си помислил противното) и смята да го следва и занапред. Освен ако не срещне жената, която е осъзнал, че търси и която му липсва.

"За мен отдавна вече жената не е просто тяло, тя е много повече от това. Искам половинка, която да усещам с душата си, да вибрираме на една честота и да си четем мислите дори. А и другото, което е много важно, но и адски трудно, е да открия жена, която да приеме и да свикне с натовареното ми ежедневие. Това са постоянни пътувания, отсъствия, часове наред затворен в звукозаписното студио. Трудно е, но не бих се задоволил с по-малко. Не и сега, когато съм се наживял", казва Лени Кравиц.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.