Помните ли красавеца от "Касандра": Какво се случва днес с Освалдо Риос?

Освалдо Риос и Корайма Торес подлудиха целия свят с "Касандра"!

https://goreshto.net/svyat/pomnite-li-krasaveca-ot-kasandra-kakvo-se-sluchva-dnes-s-osvaldo-rios/137190 Goreshto.net
Помните ли красавеца от "Касандра": Какво се случва днес с Освалдо Риос?

Освалдо Риос и Корайма Торес подлудиха целия свят с "Касандра"!

То не беше вълнение, то не беше любов, то не беше истерия на милиони фенове от целия свят. А, когато дойдоха в България, макар и един след друг, народът пощуря. Да, говорим за сериала "Касандра" и всеобщите любимци на публиката - Корайма Торес и Освалдо Риос.

Мнозина се чудят какво се случва с Освалдо, който отнесе главите ни с ролята си на Игнасио и Луис Давид Контрерас в сапунката. Защото след нея го гледахме още няколко пъти като във "Вдовицата в бяло" например, но после той изчезна от полезрението. Е, започнаха и турските сериали, а латиното отиде на заден план.

За всички фенки на Риос ще кажем, че той е добре и се чувства чудесно. А и изглежда така, макар да е вече на 63 години. В момента Освалдо е в Доминикана, където снима филм в столицата Санто Доминго.

Красавецът не издава подробности за новото заглавие, но затова пък не крие как минава денят му и разказва, че не използва скъпи коли за превоз, а се вози с метрото. "Искам да усетя атмосферата на града, да усетя хората, а това няма как да стане, ако се правя на звезда с личен шофьор", смее се Риос.

Припомняме, че той е женен три пъти и има три деца, но от 2015-та година е намерил своята половинка в лицето на колежката си Евелин Гиро и са щастливи заедно.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.