Потрес: Бившата свекърва на Шакира я подлагала на нечувани унижения! (пълни подробности + СНИМКИ)

Свекървата на Шакира не можела да я понася!

https://goreshto.net/svyat/potres-bivshata-svekarva-na-shakira-ya-podlagala-na-nechuvani-unizheniya-palni-podrobnosti-snimki/110338 Goreshto.net
Потрес: Бившата свекърва на Шакира я подлагала на нечувани унижения! (пълни подробности + СНИМКИ)

Свекървата на Шакира не можела да я понася!

След скандалната раздяла на Шакира и Пике излязоха наяве много тъмни тайни от съвместното им съжителство. Като най-гнусната от тях е тормозът, на който е била подложена певицата от страна на свекърва си, родителката на Жерар Пике.

Както знаем, двойката живееше в къща, буквално залепена до тази на свекърите на латино дивата в Барселона и така Шаки е била принудена да гледа физиономията на свекърва си ежедневно. Онази не я понасяла още от самото начало, но никой не знае коя е точната причина.

"Говори се, че не е харесвала това, че Шакира е с 10 години по-голяма от синчето й, нито пък й се е нравело, че е латиноамериканка. Испанците или по-точно някои от тях, се отнасят с голямо пренебрежение към латиносите, а майката на Пике е една от тях", разкриха пред чужди медии добре запознати източници.

И така, почти през цялото време, докато са били заедно с Пике и тя му роди две деца, Шакира е била мачкана от злобната възрастна жена, която редовно си позволявала да й крещи пред хората по улиците, да я обижда и дори да й посяга.

Известни са два случая, в които Шакира е получила публичен шамар от свекърва си и един, в който онази я хваща за лицето, стиска я и с пръст пред устните, й заповядва да мълчи. А Шакира изглежда видимо изплашена и стресната.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.