Потрес: Гришо се доказа като изпечен сваляч, пусна се г@л с новата! (СНИМКИ)

Гришо и Мадалина Ганеа буквално взривиха нета!

https://goreshto.net/svyat/potres-grisho-se-dokaza-kato-izpechen-svalyach-pusna-se-g-at-l-s-novata-snimki/110452 Goreshto.net
Потрес: Гришо се доказа като изпечен сваляч, пусна се г@л с новата! (СНИМКИ)

Гришо и Мадалина Ганеа буквално взривиха нета!

Че Гришо не е особено моногамен, се разбра отдавна, след поредицата жени, които смени. Но, че си пада по това да се показва без дрехи пред хората, не го предполагахме. Е, направи го. Такива провокативни кадри с него не бяхме виждали, но явно новата му изгора си пада огън и го е провокирала.

Както знаем, той заряза безпардонно Лолита Османова, заради Мадалина Ганеа, която е била в леглата на не един и двама известни по света мъже като примерно Леонардо ди Каприо. Румънската манекенка успя да завърти главата на нашенеца от Хасково и той с лекота паряса рускинята, дъщеря на олигарх.

А и какво му пречи на Гришо - той пари си има, така че не е зависим от богати тъстове. Друг е въпросът колко ще продължи страстта му с Мадалина, но тепърва ще видим това. Днес мрежата се разтресе от откровено скандални снимки на двамата, които се натискат пред обектива почти без дрехи.

Нещо повече - Григор е стиснал шията на Мадалина, която изглежда крайно възбудена и готова за горещи ласки. Същото е и излъчването на Григор, а феновете му го занасят, че оттук нататък победа на корта няма да види, защото ще хвърля всичките си сили и потенциал в кревата с Ганеа.

Интересното обаче е, че след като предизвикаха буря, снимките, които самата Мадалина качи в мрежата и тагна Гришо, бяха свалени от нея. Те се изгубиха от профилите на двамата, но останаха в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.