Разтърсващи разкрития за последните часове на кралица Елизабет Втора! (виж тук)

https://goreshto.net/svyat/raztarsvashti-razkritiya-za-poslednite-chasove-na-kralica-elizabet-vtora-vizh-tuk/47155 Goreshto.net
Разтърсващи разкрития за последните часове на кралица Елизабет Втора! (виж тук)

Кралица Елизабет Втора имала предчувствие!

Кралицата, за която плаче не само цяла Англия, но и света, е знаела, че краят й е близо. Елизабет Втора си отиде в четвъртък, но само дни преди това тя е говорила със своя доктор Грийншийлдс, който е съблюдавал за здравето й в Балморал – имението, където почина.

По време на разговорите им (двамата са обядвали и вечеряли няколко пъти), кралицата е била в добра душевна форма и много е говорила за покойния си вече съпруг – принц Филип. Тя разказала на лекаря, че е приела изключително тежко смъртта на мъжа си и оттогава сякаш била друг човек. Не успяла да се справи вътрешно с липсата му.

Елизабет говорила и за задгробния живот, в който дълбоко вярвала и смятала, че там ще се види отново с мъжа си. “Беше много засмяна, много жизнена. Да, физически не беше изобщо в добра форма, но духът й беше силен и жив. Гледах я и й се радвах”, споделя лекарят.

В края на последната им среща Елизабет го завела до прозореца, за да му покаже красивата градина на замъка си, с която много се гордеела. Споделила му, че в него се е чувствала винаги спокойна и щастлива, а после добавила: “Мисля, че Балморал е подходящо място да си отида в него”, разкрива докторът.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.