Робърт Де Ниро в шок: Млада жена нахлу в дома му посред нощ! (виж още)

https://goreshto.net/svyat/robart-de-niro-v-shok-mlada-zhena-nahlu-v-doma-mu-posred-nosht-vizh-oshte/47392 Goreshto.net
Робърт Де Ниро в шок: Млада жена нахлу в дома му посред нощ! (виж още)

Млада жена атакува дома на Робърт Де Ниро!

В същински шок е изпаднал Робърт Де Ниро, когато преди броени дни заварва непозната жена в дома си. При това случката се разиграва посред нощ, след 2 часа сутринта. Де Ниро е спял в дома си в Ню Йорк, когато чува някакво тракане. Ослушва се, но шумът се повтаря отново.

Звездата моментално станал от леглото и слязъл долу, за да провери. Какво заварил ли – млада, около 30-годишна жена, клекнала до елхата му, която… крадяла оставените под нея подаръци. Тя имала в себе си чувал, който вече била почти напълнила със скъпите дарове от дома на Де Ниро.

Актьорът сигнализирал и полицията моментално задържала нарушителката. Оказало се, че тя е влязла с взлом и е издирвана за няколко подобни грабежи в щата. Явно жената краде скъпите вещи и после ги пласира някъде, откъдето вади и пари, за да се прехранва.

Официално Робърт Де Ниро не е коментирал случая до момента и не се знае дали той ще подаде официално оплакване срещу крадлата, но така или иначе полицията я е задържала и тя ще бъде съдена според закона.

След случая много фенки на Де Ниро се шагуваха в нета, че ако бяха на мястото на задържаната, нямаше да крадат, а щяха да поискат прегръдка от любимеца си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.