Сензация: Това ли е краят между Роналдо и Джорджина?! (той вече едва я понася)

Роналдо и Джорджина бяха заедно дълго и имат няколко деца, но...?!

https://goreshto.net/svyat/senzaciya-tova-li-e-krayat-mezhdu-ronaldo-i-dzhordzhina-toy-veche-edva-ya-ponasya/54953 Goreshto.net
Сензация: Това ли е краят между Роналдо и Джорджина?! (той вече едва я понася)

Роналдо и Джорджина бяха заедно дълго и имат няколко деца, но...?!

Това ли е краят на връзката между Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес - този въпрос е бил задаван и преди време, но сега положението изглежда наистина различно. Поне според близки приятели и журналисти, които имат пряка връзка с футболиста.

Оказва се, че Роналдо отдавна е започнал да се изморява от жена си, която наистина излезе пълна егоцентричка. Джорджина всячески се опитва да отдели мъжа си от родителката му и да го застави да угажда само на нея, което разгневявало често Роналдо.

Освен това Родригес не излизала от моловете и търговските центрове като ежедневието й се осмисляло само от едно - да похарчи колкото се може повече пари. Да не говорим, че и в мрежата тя се представя едва ли не като богоизбрана и кралица, а поведението й повече от надменно.

"За проста продавачка, каквато беше преди да я зърне Роналдо, тя се държи като социопат. Това не е нормално поведение на жена, която твърди, че обича мъжа си, децата си, семейството си. Помним, че и нейните роднини отдавна натъртиха на нарцисизма й и съжалиха клетия Кристиано, че се е хванал с нея", пишат чуждите медии.

В крайна сметка обаче, ако Роналдо направи най-доброто за себе си и реши да я зареже, славата на въпросната ще трае от ден, та до пладне. И пак ще се върне в магазина, смеят се потребители.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.