Серенай Саръкая излезе в дълга ваканция след края на първи сезон на сериала „Семейството“

Отдала се е на пътувания по света

https://goreshto.net/svyat/serenay-sarakaya-izleze-v-dalga-vakanciya-sled-kraya-na-parvi-sezon-na-seriala-semeystvoto/130672 Goreshto.net
Серенай Саръкая излезе в дълга ваканция след края на първи сезон на сериала „Семейството“

Отдала се е на пътувания по света

Благодарение на изчисленията на изкуствен интелект, Серенай Каръкая видя как ще изглежда на старини. Умният софтуер показва, че дългокраката актриса ще е красавица, дори и след 60-та си годишнина, но косата й ще е чисто бяла. Въпреки това по челото й няма да има бръчки, каквито обаче ще са налични в областта на деколтето и шията.

 

Прави впечатление, че на снимката остарялата Серенай е досущ като майка си. Родителката й също е беловласа и с опънато лице, а неотдавна си хвана и пореден любовник, при това женен. Умран Сейхан прелъсти семейния Кенан Тосун и откакто са заедно, не се свени да излиза с него по магазини и ресторанти в Истанбул. И макар южната ни съседка да е крайно възмутена от извънбрачната й връзка, дъщеря й няма нищо против. Тя отбелязва, че майка й е като всички хора и има право на щастие.

 

Самата Серенай от доста време няма мъж до себе си, след като през 2022 г. през леглото й минаха бизнесмените милионери Йондер Йозтархан и Умут Евирген, а в по-далечно минало и Керем Бурсин, Чаатай Улусой, Октай Канарджа и Джем Йълмаз.

 

На 15-годишна възраст, родената на 1.06.1991 г. в Анкара Серенай, участва в конкурса „Кралица на красотата“ в Чехия и печели специалната награда на журито. Оттогава нататък, кариерата й тръгва стремглаво нагоре, а списанията се надпреварват да я канят за бляскави фотосесии. Най-големите фирми пък я искат за рекламно лице.

 

През 2010 г. хубавицата се нарежда сред претендентките за титлата „Мис Турция Вселена“ и малко не й достига да се добере до короната, тъй като журито й отрежда второто място. Същата година тя е наета в сапунката „Сезони на любовта“, а през 2013 г. й поверяват ролята на Мира Бейлидже в турския вариант на американския сериал „Ориндж Каунти“ – „Кварталът на богатите“.

 

Умран Сейхан прелъсти семейния Кенан Тосун и не се свени да излиза с него на публични места

Прави впечатление, че напоследък Серенай се е отдала на пътувания по света. Февруари изкара по плажовете на Бали, а през март посети Южна Корея и Япония. Предстоят й визити в Южна Америка и САЩ.

 

32-годишната актриса излезе във ваканция след края на сериала „Семейството“, чийто първи сезон бе излъчен наскоро и у нас. Турските зрители видяха финалния епизод на теленовелата на 30 януари, а ден по-късно екранната Девин Акън обяви, че няма да приема актьорски ангажименти поне до есента.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.