Шакира в несвяст: Той никога не й предложи сватба, но се жени за Клара Чиа!

Какъв ли удар следва още по Шакира, може би дете?!

https://goreshto.net/svyat/shakira-v-nesvyast-toy-nikoga-ne-y-predlozhi-svatba-no-se-zheni-za-klara-chia/53320 Goreshto.net
Шакира в несвяст: Той никога не й предложи сватба, но се жени за Клара Чиа!

Какъв ли удар следва още по Шакира, може би дете?!

Не е лесно положението на Шакира, която за броени месеци трябваше да изтърпи редица удари и то от човека, когото боготвореше, а явно и още обича - Жерар Пике. Доказателството за това е фактът, че Шаки не спира да "мъсти" на футболиста, което прави само една ранена и силно обичаща жена.

Но трябва да признаем и на Пике, че като удря, удря здраво. Той не само изневери на латино дивата, но го направи в собственото й легло. След което не се и опита да крие връзката си с младата Клара Чиа, а я демонстрираше с целувки и прегръдки по улиците. Днес пък се оказа, че ще се жени за нея.

Точно това убива Шакира, на която Пике така и не предложи брак за тези повече от десет години заедно. Пред медии певицата неведнъж заяви с усмивка, че сватбите и бракът я ужасяват и иска да се чувства като гадже на любимия си, но сега изригнала.

"Бясна е и ако го види, като нищо може да го удуши с двете си ръце. Да, тя казваше, че не иска брак и може би наистина е така, но и той не й предложи. А дори да беше направил символичен жест в тази посока, щеше да я разтопи. Затова е побесняла, защото някаква пикла се радва на това, което тя не получи никога", коментират източници.

Преди ден Пике и Клара посетили скъп ресторант в Испания, където повече от час говорели с управителите за сватбени тържества.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.