Шашнаха света: Бившата и настоящата на Бен Афлек станаха първи дружки!

Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър явно се разбират отлично!

https://goreshto.net/svyat/shashnaha-sveta-bivshata-i-nastoyashtata-na-ben-aflek-stanaha-parvi-druzhki/54950 Goreshto.net
Шашнаха света: Бившата и настоящата на Бен Афлек станаха първи дружки!

Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър явно се разбират отлично!

Добре е да има цивилизовани и дори приятелски отношения между партньорите, ако се наложи да се разделят. Това отдавна показаха на света Бен Афлек и бившата му Дженифър Гарнър, която го дари с две щерки. Афлек и Гарнър се разделиха с наистина добри чувства и уважение един към друг, но не това е странното...

Странното, но и хубаво е, че старата Джен стана първа дружка с новата Джен. Да, Дженифър Гарнър и Дженифър Лопес действително са се спогодили и не смятат, че имат нещо за делене. Те шашнаха света като дори бяха забелязани да се разхождат заедно с общия си мъж.

На воаяж из Санта Моника тримата бяха заедно и се разхождаха с двете дъщери на Бен от Гарнър. Отделно от това, латино дивата е засичана сама в компанията на двете момиченца и дори ги е пазела от набезите на озверели папараци.

Знаем, че Джей Ло и Афлек имат връзка отдавна. Преди доста години те бяха влюбени и сгодени, но до брак така и не се стигна, неясно защо. Певицата споделя, че не е могла да го забрави никога, а явно и той нея. След развалянето на годежа им той се събра с Гарнър, с която бяха доста време заедно, но алкохолът и страстта му към него ги раздели.

Съдбата обаче се намеси и помогна на Афлек да откаже пиенето като отново го събра с голямата му любов Джей Ло. Която също има две деца, близнаци, от Марк Антъни.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.