Ще я познаете ли: Ето в какво се превърна красивата Амбър Хърд след скандала и делото с Джони Деп! (СНИМКИ)

Амбър Хърд е още на 37 години, но рязко загрубя!

https://goreshto.net/svyat/shte-ya-poznaete-li-eto-v-kakvo-se-prevarna-krasivata-ambar-hard-sled-skandala-i-deloto-s-dzhoni-dep-snimki/110179 Goreshto.net
Ще я познаете ли: Ето в какво се превърна красивата Амбър Хърд след скандала и делото с Джони Деп! (СНИМКИ)

Амбър Хърд е още на 37 години, но рязко загрубя!

Тя беше млада, предизвикателна, красива, с убийствено тяло и поглед. Точно с това плени и Джони Деп, без той да подозира до какви фатални последици ще се стигне. Да, говорим за Амбър Хърд, разбира се, чиято красота обаче не успя да компенсира странния й и дори налуден характер.

За скандала с Джони Деп и дългата съдебна битка между двамата има заснета дори документална поредица, така че повечето сме добре запознати с ада, през който преминаха и двамата, особено Джони. За негово щастие обаче той спечели делото, изчисти името си от обвиненията за побой и тормоз, а и гушна 10 милиона долара от бившата си.

Днес, доста време след процеса, Амбър Хърд не смее да се появи в Щатите, където не е добре дошла от многобройните фенове на мъжа си. Тя живее с детето си в Испания, а наскоро бе заснета от папараци. Истината е, че Амбър е коренно променена физически и според потребителите в нета, изглежда рязко повехнала, състарена и груба.

Хърд категорично е наддала поне десетина килца, които опитва да избие с тичане сутрин, но може би от нерви още не й се получава. Самата тя, излъчването й, е на светлинни години от онова, в което се влюби светът.

"Сега прилича на озлобена женичка, която мисли единствено как да си отмъсти и каква гадория да измисли. Може и да не е така, но такъв е видът и излъчването й", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.