Синът на милионера Брус Спрингстийн ще взима по 3 500 долара месечно като пожарникар

Двамата със съпругата му дори присъствали на церемонията по назначаването на Сам

https://goreshto.net/svyat/sinat-na-milionera-brus-springstiyn-shte-vzima-po-3-500-dolara-mesechno-kato-pozharnikar/120899 Goreshto.net
Синът на милионера Брус Спрингстийн ще взима по 3 500 долара месечно като пожарникар

Двамата със съпругата му дори присъствали на церемонията по назначаването на Сам

Синът на един от най-обичаните и богати американски рок музиканти Брус Спрингстийн, който преди три години продаде каталога си на „Сони“ и къта в банката впечатляващите 660 млн. долара, започна работа като пожарникар.

 

Богатството на Брус далеч не означава, че наследниците му си угаждат и ще бръмчат с яхти до края на живота си.

Сам – синът на Брус Спрингстийн се е присъединил към пожарната команда на градчето Норт Уойлдууд с население 3600 души. Стартовата му заплата е малко над 3 000 долара месечно. Тук е мястото да отбележим, че шефът на пожарникарите се разписва срещу годишна сума от 48 000 долара – сума, която Спрингстийн-старши изкарва за 15 минути.

 

Брус и съпругата му Пати Скиалфа дори са присъствали на церемонията по назначаването на Сам и го определили като „героят на семейството“.

Към днешна дата музикантът е отменил всичките си концерти, след като преди няколко месеца спука язва на стомаха. Предвид, че почива покрай интервенцията, нямало как да не даде едно рамо на Сам, вместо да му бутне банковата карта в ръката и да го прати към Куршвел, както би направил някой наш Ветко на негово място.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.